• 1399/06/03 - 14:21
  • تعداد بازدید خبر : 32

نخستین دوره کشوری مهارت‌های آموزشی پایه

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، نخستین دوره کشوری "مهارت‌های آموزشی پایه" ویژه اعضای هیئت علمی و علاقه‌مندان به مباحث آموزش پزشکی را در شهریور ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می‌کند.

در این دوره شرکت‌کنندگان با مباحثی مانند اصول و مبانی آموزش پزشکی، روش‌های یاددهی یادگیری و روش‌های ارزیابی دانشجو آشنا می‌شوند.

گواهی معتبر اتمام دوره و امتیاز توانمندسازی آموزشی برای افرادی که دوره را با موفقیت به اتمام برسانند صادر خواهد شد.

جزئیات دوره

• گروه خبری : اخبار اصلی