• 1400/07/11 - 10:16
  • تعداد بازدید خبر : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ثبت نام در سامانه انتقال دانشجويان شاهد و ايثارگر - پذیرفته‌شدگان در آزمون سراسری 1400

دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید (1400) که متقاضی انتقال هستند لازم است پس از ثبت نام در دانشگاه مبداء و دریافت شماره دانشجویی از تاریخ «دهم تا بیستم مهرماه» از طریق سامانه نقل و انتقال

دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی جدید (1400) که متقاضی انتقال هستند لازم است پس از ثبت نام در دانشگاه مبداء و دریافت شماره دانشجویی از تاریخ «دهم تا بیستم مهرماه» از طریق سامانه نقل و انتقال به آدرس: vsa.behdasht.gov.ir یا http://shahedtransmission.behdasht.gov.ir اقدام و از مراجعه حضوری به دانشگاه ها و ستاد مرکزی وزارتخانه خودداری فرمایند.

درخواست متقاضیان در کمیسیون نقل و انتقالات بررسی و نتیجه بررسی انتقال دانشجویان در «آخر مهرماه» از طریق سامانه و پیامک به دانشجو اطلاع رسانی می‌شود و به صورت کتبی نیز به دانشگاه مبداء و مقصد نیز اعلام می‌گردد.

جهت پاسخگویی سریع و به موقع به دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر، «سامانه ارتباط نزدیک» وب سایت اداره کل امور شاهد و ایثارگر (vsa.behdasht.gov.ir) در دسترس دانشجویان است و به هیچ وجه ضرورتی برای مراجعه حضوری دانشجو نیست.

• گروه خبری : اخبار اصلی